SKIFERIE ANNO 2008 i CHAMPÈRY, CH

I år gik skituren sydpå. Vi havde lejet en hytte til hele familien (Erik's 4 børn, tilhørende kærester, vores hunde & os selv (i alt 8 2-benede & 2 4-benede). Familiekortagen drog til Schweiz i 3 biler med fuld oppakning. Vi kunne måske godt have begrænset bagagen en smule, men det er nogenlunde lige så svært som at sortere billeder fra...... Så i må lige bære over med mig, når i scroller ned af siden :)RAMMERNE FOR FERIEN:


Schweizerflaget ved hytten


Hytten!Indkørslen - sidst på ferien kunne vi vove at køre bilerne op.


Byen - set fra hytten!Byens kabinelift - set fra (næsten) toppen af bjerget vi boede på.DAGLIG VANDRETUR FRA HYTTEN OP AD BJERGET:Far & Barnie på vej op af "vores" bjerg.Joey & Barnie holder udkig.Heeeeeeeeeeeeeeeey hunde!! Har i lige 2 sek...??


Lad det lige gå lidt tjept far.....Barnie er meget interesseret i kabineliften og bjergets rådyr.Joey jagter snebolde på bjergsiden.


Barnie Febuary 2008 © NANA QVIST
Så nåede de veltilfredse til (næsten) toppen af bjerget. - Hey mor!


Barnie Febuary 2008 © NANA QVIST

Hmmmm hva' mon Joey laver...???Møøøøøøøøøøøøøøs!!Joey & Barnie højt til vejrs.
HAVEN:

.....heldigvis indhegnet og efter nattens snefald er hundene som hvalpe igen!!


Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Joey kommer susende!Barnie er liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige efter!Hvor er det skønt med sne!!!Jeg tager lige en runde mere......Joey ser farlig ud!Yndlingslegen...Barnie nyder en tur i sneenOkey - okey - du vinder....Arrrrrrrrrrrrrrrh det var dejligt.Ska' vi ikke lege mere....?
SLÆDEKØRSEL:Erik er stærkt koncentreret på den første slæde-tur.Der er faldet masser af sne og langrendssporerne er perfekte.Erik og disco-drengene prøver at blive på sporet. (Byens stolelift ses i baggrunden til venstre.)De trætte slædehunde venter på familien ved liften.Hov - er det mon dem, der kommer nu?Halløjsa de er ikke let, når slæden er hurtigere end hundene i fuld galop!!Sikke et herligt hundeliv...Gi' lige en frolic.....!Daw mor!Weeee det er herligt at være på ski-slæde-ferieVeltilfreds Musher & hunde efter dagens slædetur - turens sidste.Tak for denne gang.....

Joey FEBRUAR 2008 © NANA QVISTVi glæder os allerede til mere sne!!