Mød folket bag fæ'et....!


Nana Qvist
Jeg er vokset op med Collier. Nogle mere lydige end andre, men absolut familiehunde. Da den sidste døde plagede jeg mine forældre om at få en Irsk Setter, men den hoppede de ikke på. Der skulle så gå en del år inden jeg selv fik hund. Jeg fik min første samojed som 28-årig. Jeg var bare ikke i tvivl, da jeg så de smukke hunde. Al den dejlige pels og så bare så ren!! Ja ja jeg har senere erfaret, at der er lidt arbejde bag den hvidhed. Men i det hele taget nyder jeg at passe hundene og vise ørste hund Barnie fik vi i 2003 og han er en udpræget familiehund. Jeg begyndte at mødes med udstillingsflok på træningspladser m.v. og fik lyst til at prøve selv. Joey fik vi i 2005 og jeg har siden været med på stort set alle udstillinger i Danmark. Joey's højdepunkt er helt sikkert da han bliver BEST IN SHOW i Rostock i 2006 og RES BEST IN SHOW i Berlin 2007. I 2008 ville jeg have en ny udstillingshund og fik derfor Robbie. Jeg var også faldet for en anden hvalp Quinto og det endte med, at de begge er flyttet ind herhjemme. Sidenhen fik vi vores først tæve, Pixie, som skulle tjene som selskabshund til drengene. Det endte nu alligevel med at hun blev udstillingshund og har klaret sig over al forventning. Vi vik endnu en voksen tæve, Quennie, inden jeg i 2010 endelig fik min første tævehvalp, Envy. Alle hundene har allerede udstillingsmæssigt klaret sig rigtig fornuftigt, så og vi glæder os til at bruge mange mange flere timer sammen med alle hundene i fremtiden.


Erik Qvist
Erik er min mand. Han har haft Chow Chow og Karealsk Bjørnehund tidligere. Erik er sportsmenneske og har dyrket meget badminton i sit liv. Nu træner han hundene om vinteren, cykler om sommeren og hjælper på udstilling fra tid til anden. Desuden hygger han med lille Laura, når mor er på tour. Erik giver klart udtryk for, at det ikke er hans hunde, men i virkeligheden holder han også utroligt meget af dem - det kan han slet ikke skjule...... Tror Robbie efterhånden er blevet mest hans hund......ha ha


Laura Maibøll Qvist
Laura er ganske ung i faget, men hun er vokset op med samojeder, da hun er født i Maj 2008. Men alt andet lige går der går nok lige lidt inden hun stiller op i barn & hund. Laura nyder markturerne og har været med slæden i slædeposen, og det tog hun i stiv arm! Mon hun kan tage over efter Martin og blive vores nye Musher en dag???


Martin Qvist
Martin er Erik's søn - og "vores" Musher til løbene om vinteren. Martin elsker dyr og nyder at løbe, så det er jo en fantastisk cocktail. Vi fik ikke deltaget i nogen løb i vinteren 07/08, da Martin arbejdede i weekenderne, Erik blev opereret i knæet og jeg var gravid. I 08/09 bestod begge de unge hunde brugsprøvens 1 & 2 del - takket være Martin. Han har sammen med kæresten Bente overtaget Quinto og Pixie, som i dag er deres familiehunde.

Bente Hansen
Bente er Martin's søde kæreste og "madmor" til Quinto og Pixie. Bente elsker alle hundene og hun hjælper mig i stor stil med at få tingene til at fungere i hverdagen. Mit privilegie er, at jeg kan kidnappe bøllerne til udstilling fra tid til anden, når det passer ind i programmet - og Bente er altid super positiv og klar på en showvask eller to.Jesper Qvist
Jesper er Erik's søn og boede hjemme dengang vi fik den første samojed. Jesper er fantastisk til hjemmesider og er min faste support, når noget kikser på sitet her. Dog holder han mere af Miami's varme klima end skandinavien, så det er ikke let at holde ham tæt på os!!


Charlotte Amalie Qvist
Charlotte er Erik's datter. Hun er blevet helt grebet af at tage billeder og arbejde i photoshop. Sjovt nok er hun også blevet ret god til de ting. Så hun har lært mig mange spændende ting, som jeg absolut har glæde af! Hende og kæresten Andreas kommer efterhånden tit i huset og vi nyder at gå på marken sammen og hyggesludre.


Thomas Qvist
Thomas er Erik's søn. Vi har stor glæde af Thomas, når det passer at slå et smut forbi Karlebo. Han er den store handymand til traktorer, græsslåning, flisebelægning m.v.......Det er helt fantastisk. Og så har han gravhunden Futte, der efterhånden er blevet helt vant til at passe samojedhvalpe. Gad vide hvor god Thomas egentlig er til video-optagelser.......måske han har et skjult talent som vi kan få glæde af, når vi skal evaluere hvalpe....haha !!